Bereid je huis voor op de lente: maak elke kamer energiezuinig

blogLeave a Comment on Bereid je huis voor op de lente: maak elke kamer energiezuinig

Bereid je huis voor op de lente: maak elke kamer energiezuinig

De lente is gekomen”…zo luidt een gezegde. Voor mij betekent dit mooi weer en eindelijk meer naar buiten kunnen gaan. Ik heb ook een toestroom van werktrucks in mijn buurt gezien. Het belang ervan heeft je aan het denken gezet over waar het beste om uw geld uit te geven, of het nu gaat om reparaties aan huis of verbeteringen aan de energie-efficiëntie. Ik weet echter niet hoe lang de “lange termijn” daadwerkelijk zal duren, dus na wat onderzoek te hebben gedaan, vond ik de beste opties – energie besparen en besparen ook geld.

1. Slaapkamer. Zelfs als u slaapt, is het grootste deel van uw tijd in uw slaapkamer nog steeds een zeer belangrijke kamer. Tijdens de hete maanden zetten veel mensen de airconditioning comfortabel uit als ze gaan slapen. Hierdoor verspilt u veel Energielabel nieuwbouw en dat ziet u terug in uw verhoogde energierekening. Dit is waar plafondventilatoren in het spel komen. Plafondventilatoren kunnen in de zomer koele lucht naar beneden duwen en in de winter mengen met de warme lucht door de richting van de bladen om te keren die de koude lucht omhoog duwen. Zo blijft u koel in de zomer en warm in de winter en bespaart u energie.

Er zijn ook veel modellen die er geweldig uitzien en een decoratief tintje aan een kamer kunnen geven. In de zomer kan de temperatuur met ongeveer 4 graden worden verhoogd zonder aan comfort in te boeten, gewoon door een plafondventilator te gebruiken. Snelle energiebesparende tip: plafondventilatoren werken als een lichaamsbries om je af te koelen, dus als je ze aan laat als je buiten de kamer bent, is het gewoon een verspilling van elektriciteit, omdat je mensen verkoelt die niet binnen zijn. Bespaar dus meer energie en vergeet niet de stroom (en eventuele verlichting of elektronica) uit te schakelen als je de kamer verlaat.

Een andere gemakkelijke verbetering is verlichting. U weet misschien wel of niet dat er een federale wet is aangenomen om gloeilampen geleidelijk uit te bannen. Startende fabrikanten weten dat ze geen gloeilampen van 100 watt meer kunnen maken en dat gloeilampen zullen worden vervangen door compacte fluorescentielampen (CFL’s) en lichtgevende diodes (LED’s). Dus als u dit nu weet, kunt u een voorsprong krijgen bij het starten van uw training. Ja, ze schijnen niet in het beste licht, maar volgens hun website, www. Energie besparen. Volgens de regering verbruiken CFL’s niet alleen ongeveer 75% minder energie, maar gaan ze ook tot 10 keer langer mee dan standaard gloeilampen.

Als u op zoek bent naar een verbetering van uw huis die uw huis niet alleen energiezuinig maakt, maar ook direct resultaat oplevert, overweeg dan om isolatie toe te voegen. Dit project is aan ons huis gedaan en het heeft ons onze volgende energierekening bespaard. Mijn huis is ouder en had meer isolatie nodig, dus de hoeveelheid isolatie die nodig is en de energiebesparing hangt af van hoeveel isolatie er al op de zolder is geïnstalleerd. Isolatie helpt energie te besparen door als een barrière te fungeren om warmte vast te houden in de winter en warmte af te voeren in de zomer. Om de effectiviteit van het toevoegen van isolatie te maximaliseren, is het het beste om eerst de zolder luchtdicht te maken voordat u isolatie toevoegt om een luchtdichte afsluiting te garanderen. U kunt dit doen door alle naden, scheuren en openingen op zolder af te dichten, af te dichten en weer te strippen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top