Een slaapkliniek kan precies zijn wat u nodig heeft voor uw slaapproblemen

blogLeave a Comment on Een slaapkliniek kan precies zijn wat u nodig heeft voor uw slaapproblemen

Een slaapkliniek kan precies zijn wat u nodig heeft voor uw slaapproblemen

 

Weer een nacht zonder rust eist zijn tol en je lichaam doet pijn. Je voelt je misselijk in je maag en je hoofd doet enorm pijn. Dit zijn veelvoorkomende tekenen van slaapgebrek en andere slaapstoornissen. In eerste instantie zou je kunnen denken dat het kan worden opgelost door cafeïne en voldoende slaap de volgende nacht, maar het slaapverlies gaat door en wordt erger naarmate de nacht verstrijkt. U begint in slaap te vallen op het werk en tijdens het rijden. Cafeïne redt het al snel niet meer. Veel mensen ervaren dit scenario elke dag en het beïnvloedt elk aspect van hun leven, inclusief werk, thuis en op school.

Wat is er aan de hand en waarom? Er zijn veel redenen om niet genoeg slaap te krijgen. Sommigen van ons gunnen ons gewoon niet genoeg tijd om de slaap te krijgen die we nodig hebben. Andere redenen zijn medische Diazepam 10 MG kopen zonder recept en psychologische aandoeningen die het moeilijker maken om een volledige nachtrust te krijgen. Dingen als deze kunnen leiden tot meer opvallende slaapstoornissen zoals slapeloosheid en slaapgebrek. Soms kunt u last hebben van minder duidelijke aandoeningen zoals slaapapneu. Wat het probleem ook is, slaapgebrek kan uw werkprestaties, alertheid en concentratie beïnvloeden en u vatbaarder maken voor ziekte en letsel.

Mensen over de hele wereld hebben last van verschillende soorten slaapproblemen. Slaapgeneeskunde is een enorm groeiend veld vanwege het aantal mensen dat lijdt aan slaapstoornissen. Reguliere artsen worden voorgelicht over verschillende symptomen en de behandelingen die beschikbaar zijn om hun patiënten te helpen. Een regelmatig bezoek aan uw arts wordt aanbevolen als slaapveranderingen niet helpen. Uw arts zal uw slaap en medische geschiedenis gedetailleerd bekijken om te bepalen welke symptomen u ervaart. Ze zullen een lichamelijk onderzoek uitvoeren en medische tests uitvoeren om te controleren op onderliggende medische aandoeningen. Veranderingen in slaapgewoonten zijn vaak de eerste aanbeveling, samen met het bijhouden van een slaapdagboek om patronen en symptomen vast te leggen.

Soms is een specialist nodig om de exacte stoornis die u ervaart vast te stellen. Als de aanbevelingen van uw reguliere arts niet effectief zijn, vraag hem dan of u kunt worden doorverwezen naar iemand die gespecialiseerd is in slaapgeneeskunde. Een slaapkliniek kan erg nuttig zijn omdat ze een gecertificeerde specialist hebben en de faciliteiten die nodig zijn om te testen op alle soorten slaapstoornissen. Het is belangrijk om een kliniek te vinden die geaccrediteerd is in tegenstelling tot zomaar een slaaplaboratorium. Klinieken zijn geaccrediteerd door de American Academy of Sleep Medicine of AASM. Deze organisatie zorgt voor kwaliteitszorg voor patiënten met slaapstoornissen, geavanceerd slaaponderzoek en onderwijs voor zowel publiek als professionals. Ze hebben een specifieke reeks normen die moeten worden nageleefd door een geaccrediteerde faciliteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top